Ballonvaart

Altijd al een keer een ballonvaart willen meemaken? Wat is er nu leuker om op te stijgen in uw eigen dorp/regio. Eenmaal in de lucht kunt u genieten van het schitterende uitzicht boven Rinsumageast en de omliggende dorpen. Dit is uw kans, in samenwerking met Ballonvaren Friesland organiseert de reünie commissie een ballonfestival in de avond op 20 juni 2020. We hebben een beperkt aantal plaatsen dus mis het niet en geef u snel op! Opgave is mogelijk tot 20 mei 2020.

Van 8 tot 80 jaar
In principe kan iedereen mee in de ballon. Kinderen moeten boven de rand van de mand uit kunnen kijken. Bent u iets ouder en is een uur staan net te lang dan hebben is er een zitje ter ondersteuning. Bij twijfel even overleggen met de organisatie. Zwangere vrouwen kunnen helaas niet mee.

Wanneer?
De ballonvaarten worden georganiseerd op zaterdag 20 juni. Het tijdstip van opstijgen is rond 19.30 uur

Waar?
Wanneer de weersomstandigheden het toelaten, vanaf het weiland naast het feestterrein.

Tijdstip
Het tijdstip van opstijgen is rond 19.30. Elke deelnemer dient zelf voor vervoer voor de terugreis zorg te dragen

Meevaren?
Om mee te kunnen varen heeft u een ticket nodig. Deze kunt u contant kopen aan de deur bij Jenne Houtstra (Van Burmaniastrjitte 12, Rinsumageast) of door een mail te sturen naar de commissie en het geldbedrag over te maken op de bankrekening van de reüniecommissie o.v.v. van uw naam. Betaling is deelname. U ontvangt een bewijs, die u toegang geeft tot de Ballonvaart! Komt u van ver, dan ontvangt u op zaterdag de 20e uw deelnamebewijs. Opgeven om mee te varen kan tot uiterlijk 20 mei 2020.

Slecht weer?
Wanneer de ballonvaart i.v.m. ongunstige weersomstandigheden niet door kan gaan, neemt de organisatie contact met u op. De ballonvaarder neemt later contact met u op voor het plannen van een volgende vaart.

Kosten
De kosten van een ballonvaart ticket zijn € 169 per persoon.